Menu
Billedserier

Gymnastikopvisning 2015


Gymnastikopvisning 2015

Søndag d. 15. marts blev den årlige gymnastikopvisning igen afholdt i Tvis Centeret. 340 havde bestilt kaffebilletter. Derudover kom mange forbi for at se opvisningen. 5 børnehold var på gulvet for at vise, hvad der er blevet arbejdet med i løbet af sæsonen, som spænder fra mor/far/barn holdet til Jump4fun. Alle hold viste meget flotte opvisninger, der er blevet øvet og øvet på de forskellige hold, og det var en forløsning for mange af børnene at få lov at vise forældre, bedsteforældre m.m. hvad de har lært. Alle lederne var på gulvet til en fællesserie. Opvisningen blev afsluttet af gæsteholdet Idræftsefterskolen Lægården, med 160 gymnaster på gulvet. Alt i alt var der samlet ca. 650 mennesker i hallen.
 
Tak til alle der kom forbi. Tak til trænere og hjælpetrænere for deres kæmpe arbejde. Uden dem var der slet ingen opvisning. Tak til alle børnene, der bare gjorde det så flot :-) Vi håber mange har lyst at være med igen fra næste sæson, som starter til september.
 
Tak til Carsten Joel og Jeoff Martin for at have taget de mange billeder der kan ses her under. Klik på det enkelte holdbillede, for at se billeder fra det enkelte hold. Eller klik her for at se holdbillederne samt enkelte billeder fra de forskellige hold.

indmarch

mor/far/barn

Hop og leg

Gymnastik, spring og leg

Springlopperne

Jump4fun

Lederne

Seneste nyt
24.3.19
Billeder fra Gymnastikopvisning 2019
Så er alle billederne fra årets gymnastikopvisning i Tvis klar. Se med her