Billedserier

Gymnastikovernatning i hallen d. 21/2 - 22/2 2014

22. februar 2014
fredag d. 21. februar kl. 17 mødte 36 børn fra Springlopperne og Jump4fun ind til en aften og nat med hygge, god mad og masser af leg og gymnastik.
 
Efter indkvartering startede vi ud med en omgang dødbold, for de der havde lyst til dette. Aftensmaden stod på pizza, og der blev spist i lange baner af de gode pizza´er. Efter aftensmaden havde vi en god omgang opvarmning, hvorefter vi var klar til at springe. Børnene blev delt ind i 4 hold, og fik øvet sig i at springe over buk, overslag, vejrmøller, trampolinspring, overslag, kraftspring, saltoer, flik-flak med meget mere. Der var en fantastisk stemning i hallen med høj musik :-) Dejligt at se så megen enerig og lyst til at ville springe.
 
Da vi ikke orkede at springe mere ,og børnene blev for trætte til at koncentrere sig og nogle endda havde efterspurgt, om "vi snart skal i seng", blev der serveret kage og frugt. Og herefter var det godnat til alle springlopperne. Børnene fra Jump4fun hyggede med mere spring og boldspring, hvorefter de også blev bedt om af finde deres sovepladser.
 
Kl. 6 begyndte de første børn at snakke igen :-( (alt for tidlig!!) Og kl. 8 blev der serveret hjemmebagte boller. Vi fik pakket sammen og kl. 9 blev alle børn hentet igen.
 
TAK for en rigtig dejlig aften sammen med børnene. TAK for de forældre der havde overskud til at bage boller og kage.
 
For at se billeder fra overnatningen klik her
 
Med Venlig hilsen trænere og hjælpetrænere på Springlopperne og Jump4fun


Seneste nyt
24.3.19
Billeder fra Gymnastikopvisning 2019
Så er alle billederne fra årets gymnastikopvisning i Tvis klar. Se med her